Συνάντηση Κηδεμόνων Μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου

Συνάντηση Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Ρόδου συνάντηση-συζήτηση με τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών & μαθητριών που προτίθενται να συμμετάσχουν στην πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών προγραμμάτων με τίτλους: 1. Το περιβάλλον του τόπου μου, 2. Ο Κολοσσός συναντά τον Εγκέλαδο & 3. Το Λιλιπούτειο ψάρι της Ρόδου «Γκιζάνι». Η εκδρομή θα λάβει χώρα στις Σέρρες από τις 28 Μαρτίου 2024 έως και την 1η Απριλίου 2024.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Χατζηνικόλας Μιχαήλ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον των γονέων και κηδεμόνων να συμμετάσχουν στη συνάντηση και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της εκπαιδευτικής εκδρομής. Ανέδειξε τη σημασία των περιβαλλοντικών προγραμμάτων, ενώ επισημαίνοντας τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της εκδρομής, ενθάρρυνε τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών.

 

Επιπλέον, παρουσίασε λεπτομερώς τα προγράμματα της εκδρομής ανά ημέρα και τοποθεσία επίσκεψης, καθώς και το εκτιμώμενο κόστος της. Τέλος, προσέφερε τη δυνατότητα στους γονείς να καταθέσουν τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που θα μπορούσαν να έχουν σχετικά με την εκδρομή.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.