Ενδοσχολική Επιμόρφωση στους Διαδραστικούς Πίνακες 2023


Ενδοσχολική Επιμόρφωση στους Διαδραστικούς Πίνακες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 05/11-2023, στα πλαίσια της Αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου μας και συγκεκριμένα του Άξονα 8 που αφορά στην εσωτερική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών τα μέλη της ομάδας εργασίας, κ. Συριανίδης Στράτος, κ. Ρεΐση Φλώρα και κ. Κούκουλα Γεωργία προώθησαν το παρακάτω ερωτηματολόγιο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας προκειμένου να διερευνηθούν οι ανάγκες τους για επιμόρφωση.

 

 

Στις 14/11/2023 εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών του σχολείου, όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

 

 

 

Στην έρευνα μέσω ερωτηματολογίου που διενήργησαν τα μέλη της αξιολογικής ομάδας του άξονα 8, φάνηκε ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προέκριναν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για επιμόρφωση στη χρήση των διαδραστικών πινάκων. Δεδομένου ότι σε όλες τις αίθουσες του σχολείου εγκαταστάθηκαν διαδραστικοί πίνακες στις 17/11/2023 πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών στη χρήση τους και παρουσιάστηκαν οι πολλαπλές δυνατότητές τους στη διδασκαλία και μάθηση.

 

Την επιμόρφωση ανέλαβε ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Χατζηνικόλας Μιχαήλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.