Κοπή βασιλόπιτας 2024

Κοπή βασιλόπιτας 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κοπή της βασιλόπιτας αποτελεί ένα αγαπημένο και παραδοσιακό γεγονός στο χρονολόγιο του σχολείου μας. Κάθε χρόνο, με ανυπομονησία περιμένουμε τη στιγμή που θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να κόψουμε τη βασιλόπιτα, μια πράξη που φέρνει χαρά, ενθουσιασμό και αγωνία για το ποιος θα βρει τον τυχερό φλουρί.

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια στους νικητές της βασιλόπιτας! Οι μαθητές που βρήκαν το φλουρί, η Ζαμαντάκη Βασιλεία Τσαμπίκα από την Α γυμνασίου, ο Σκούμβρος Ραφαέλ Άγγελος από τη Β γυμνασίου και ο Κασσανής Δημήτριος από τη Γ γυμνασίου, αξίζουν ένα θερμό “Συγχαρητήρια!”. Η επιλογή τους ως τυχερών κατόχων του φλουριού καθιστά τη στιγμή ακόμη πιο ειδική και αξέχαστη.

 

 

Επίσης, συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κ. Μαυροπούλου Ευδοκία για το φλουρί που βρήκε στην κοπή βασιλόπιτας για το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό. Η συμβολή της στην εκπαίδευση και η τύχη που την συνόδευσε αξίζουν επίσης ένα θερμό “Συγχαρητήρια!”.

 

 

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη γενναιοδωρία και την ευγενική προσφορά μίας βασιλόπιτας για κάθε τμήμα καθώς και τα δώρα που χάρισε σε αυτούς που βρήκαν το φλουρί.

 

 

Σας ευχόμαστε όλους να ξεκινήσετε το νέο έτος με αισιοδοξία και χαμόγελα. Καλή τύχη και καλές στιγμές σε όλους!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.