Ενδοσχολική Επιμόρφωση στα προγράμματα Erasmus 2023

 

Προγράμματα Εrasmus – Διαδικασία Υποβολής Αίτησης Erasmus+

 

 

 

 

 

Στις 13/12/2023, στα πλαίσια της Αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου μας και συγκεκριμένα του Άξονα 9 που αφορά στη συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα τα μέλη της ομάδας εργασίας, κ. Αντωνίου Ουρανία, κ. Μαυροπούλου Ευδοκία και κ. Μοσχούς Νίκος προώθησαν το παρακάτω ερωτηματολόγιο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας προκειμένου να διερευνηθούν οι ανάγκες τους για επιμόρφωση στα προγράμματα Erasmus.

 

 

Στις 16/12/2023 εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών του σχολείου, όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

 

 

Στην έρευνα μέσω ερωτηματολογίου που διενήργησαν τα μέλη της αξιολογικής ομάδας του άξονα 9, φάνηκε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας δεν έχει συμμετάσχει ούτε μία φορά σε προγράμματα erasmus και  δεν γνωρίζει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την αίτηση συμμετοχής. Επιπλέον σχεδόν το 100% των ερωτηθέντων εμφάνισε ενδιαφέρον ως προς τη διενέργεια επιμορφωτικού σεμιναρίου σχετικά με τα προγράμματα erasmus και ένα σημαντικό ποσοστό θα ήθελε να προχωρήσει στη διαδικασία αίτησης με τη νέα σχολική χρονιά.

Την επιμόρφωση ανέλαβε ο κ. Τσαμπανάκης Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός, κλάδου ΠΕ11, του 2ου Γυμνασίου Ρόδου τον οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσίαση που μας έκανε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.