Οδηγίες  για την πολυήμερη εκδρομή στις Σέρρες

 Οδηγίες  για την πολυήμερη εκδρομή στις Σέρρες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συνάντηση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών που συμμετέχουν σε εκδρομή στις Σέρρες ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τους γονείς να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες που αφορούν στην ασφάλεια και την οργάνωση της εκδρομής.

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου, οι γονείς συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της εκδρομής. Έγινε λεπτομερής ανάλυση των οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσουν οι μαθητές/τριες κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

 

Συζητήθηκαν θέματα όπως οι κανόνες συμπεριφοράς και η σημασία της συνεργασίας και της αμοιβαίας επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Επίσης, αναλύθηκαν οι διαδικασίες ασφαλείας και οι ενδεχόμενες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και οι υποχρεώσεις των γονέων σε περίπτωση επείγουσας επικοινωνίας ή κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

 

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να εκφράσουν τυχόν ανησυχίες τους, ενώ τους παρακινήθηκε να επικοινωνήσουν άμεσα με τους υπεύθυνους της εκδρομής για οποιαδήποτε πρόβλημα ή ανάγκη.

 

Συνολικά, η συνάντηση αποτέλεσε μια επιτυχημένη προετοιμασία για την εκδρομή στις Σέρρες, δίνοντας στους γονείς την αίσθηση της ασφάλειας και της ενημέρωσης σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών τους σε αυτήν.

 

ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση των οδηγιών.

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.