Πληροφορίες πολυήμερων εκδρομών για κηδεμόνες

Πληροφορίες πολυήμερων εκδρομών για κηδεμόνες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολικό Έτος 2023-2024

Εκδρομή μαθητών και μαθητριών της Γ’ Γυμνασίου στις Σέρρες (28 Μαρτίου 2024 – 01 Απριλίου 2024)

 

Πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ τάξης στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών προγραμμάτων με τίτλους: 1. Το περιβάλλον του τόπου μου, 2. Ο Κολοσσός συναντά τον Εγκέλαδο & 3. Το Λιλιπούτειο ψάρι της Ρόδου «Γκιζάνι»

Εκπαιδευτική Εκδρομή από την 28 Μαρτίου 2024 έως και την 1 Απριλίου 2024.

 

Θα σας παρακαλούσαμε μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

 

  1. Εάν είστε απόλυτα σίγουροι ότι το παιδί σας επιθυμείτε να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική εκδρομή με εκτιμώμενο τιμή ανά μαθητή/τρια ανέρχεται περίπου σε 350-450 ευρώ και επιπλέον 27,5 ευρώ για την είσοδο στο Σπήλαιο της Αλιστράτης, τη Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρος των Φιλίππων και τις Δραστηριότητες στη Λίμνη Κερκίνη:
    • να μας καταθέσετε την Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.105 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
      • είτε να την εκδώσετε μέσω GOV και να περιέχει το κείμενο που περιλαμβάνεται στην επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση και στην συνέχεια να την στείλετε στο εμαιλ του σχολείου μας (σε περίπτωση που δεν πάσχει από κάποια ασθένεια και δεν παρουσιάζει αλλεργία παρακαλούμε γράψτε ΔΕΝ πάσχει από κάποια ασθένεια και ΔΕΝ παρουσιάζει κάποια αλλεργία),
      • Να την συμπληρώσετε και να την σφραγίσετε σε κάποιο ΚΕΠ και στη συνέχεια να την φέρετε στο σχολείο είτε να την στείλετε στο εμαιλ του σχολείου μας,
      • Να προσέλθετε στο σχολείο και να την συμπληρώσετε και να την υπογράψετε εκεί.

 

2. Εάν αποφασίσατε ότι ΔΕΝ Επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας στην εκπαιδευτική εκδρομή:

    • να μας στείλετε ένα εμαιλ στο σχολείο μας με το οποίο να μας δηλώνετε ότι ΔΕΝ επιθυμείτε να συμμετάσχει ο παρακάτω μαθητής/τρια στην εκπαιδευτική εκδρομή.

 

Κάθε μαθητής/τρια που θα συμμετάσχει στην εκδρομή θα πρέπει να διαθέτει αστυνομική ταυτότητα. Όσοι μαθητές/τριες  δεν το διαθέτουν θα πρέπει να ενεργήσουν για να εκδοθεί.

 

Στις 18 Ιανουαρίου θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου προκήρυξη – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής & οικονομικής προσφοράς από ταξιδιωτικά γραφεία οπότε είναι σημαντικό να δηλώσουμε αριθμό μαθητών/τριών που θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με την τιμή ανά μαθητή/τρια.

 

Στο τέλος του μήνα θα συνεδριάσει η επιτροπή και θα αποφασίσει σε ποιο τουριστικό γραφείο θα αναθέσει την εκπαιδευτική εκδρομή και θα σας ενημερώσουμε για την πραγματική τιμή ανά μαθητή/τρια καθώς και τον προγραμματισμό πληρωμής του ποσού.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία!

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.