Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2023-2024


Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2023-2024

 

 

 

 

 

Η «Ενισχυτική Διδασκαλία» αφορά την παρακολούθηση από τον/τη μαθητή/ τρια του Γυμνασίου αυτοτελούς υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας στα μαθήματα:

  • Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,
  • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,
  • Μαθηματικά,
  • Φυσική,
  • Χημεία,
  • Αγγλικά.

 

Η Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του προγράμματος και με βάση τις διατάξεις της  Υ.Α., παρακαλείσθε να προβείτε ΑΜΕΣΑ στις ακόλουθες ενέργειες:

 

Οι  γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που υστερούν στα παραπάνω μαθήματα και επιθυμούν να ενισχυθούν θα πρέπει να  υποβάλουν την αίτηση-δήλωση μαθημάτων (Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2023_24) και στη συνέχεια είτε  να  αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση δήλωση στο e-mail του σχολείου (5gymrodo@sch.gr) είτε να την φέρουν στο σχολείο. Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα.

 

Αφού συγκεντρωθούν οι αιτήσεις – δηλώσεις μαθημάτων, με απόφαση συλλόγου διδασκόντων προτείνονται οι μαθητές/τριες που έχουν ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας και οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων καλούνται να συντάξουν το συγκεντρωτικό αρχείο και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά στις οικείες Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπ/σης. Στη συνέχεια, ο σύλλογος διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας καλείται να εισηγηθεί στην οικεία Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης τη δυνατότητα λειτουργίας της σχολικής μονάδας ως Σ.Κ.Α.Ε., με βάση τον αριθμό αιτήσεων των μαθητών/τριών και προτείνει Υπεύθυνο Σ.Κ.Α.Ε. καθώς και αντικαταστάτη αυτού.

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.