Ζωντανή μετάδοση (live streaming) μητέρας Βιζυηνού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

© Αυγουστάκη Σεβαστιανή, Κωστομοίρης Αντώνης, Μεχμετάι Πάουλα, Γκαμπράνης Γιάννης, Γ1

 

Ζωντανή μετάδοση (live streaming) μητέρας Βιζυηνού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Είμαι η @mamageorgeb123 ή αλλιώς η μητέρα του Βιζυηνού, για όσους δεν με γνωρίζετε ήδη. Σήμερα, μεταδίδω ζωντανά από την Κωνσταντινούπολη .Ο γιός μου είναι χρόνια στην ξενιτιά για τις σπουδές του και αυτό με σκοτώνει. Φοβάμαι μην καταλήξει σαν τον Χρηστάκη μας. Ο Χρηστάκης έκανε 5 ώρες δρόμο και σκοτώθηκε, δεν πήγε στο εξωτερικό σαν τον Γιωργή μου. Φανταστείτε  την αβεβαιότητά και την ανησυχία μου!

Ελπίζω να καταλαβαίνετε και εσείς τη θέση μου, ως μία μάνα που ανησυχεί για τον γιό της, επειδή για πολλές μέρες δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν απαντούσε στα μηνύματα, αφήνοντάς με μονίμως στα αδιάβαστα και με σνόμπαρε στο instagram. Τελικά, όχι μόνο επικοινώνησε, αλλά επέστρεψε από το εξωτερικό, έστω και για λίγο.  Πήγαμε και τον βρήκαμε με τον Μιχαήλο, σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο, εδώ στη Πόλη. Πού να δείτε μεγαλεία ο Γιωργής μου! Επίσης, μαζί με τον Κιαμήλ ⸺αυτόν τον Τούρκο που γιατροπόρευα  εφτά μήνες⸺ και την μάνα του, αποφασίσαμε να βρούμε τον φονιά του σκοτωμένου μου παιδιού. Αν δεν τον βρούμε, θα μου μείνει βάρος για την υπόλοιπη μου ζωή. Είμαι αποφασισμένη να τραβήξω το σχοινί του και ας πεθάνω!

Ειλικρινά,  πόση χαρά πήρα, με την επιστροφή του Γιωργή μου και την επίσκεψη των Τούρκων, δεν  μπορώ να το πιστέψω. Όμως, δυστυχώς φαίνεται πως πέρασε η ώρα, σε λίγο θα κλείσει και το κινητό μου από μπαταρία. Ελπίζω να έχετε ένα όμορφο βράδυ και ένα υγιές ξημέρωμα. Φιλά από την πολυαγαπημένη σας  influencer!

 

 

Διαβάζουν οι μαθητές: Γιακουμάκης Μάριος, Μπίσδρα Προκοπία, Αυγουστάκης Γιώργος, Γ1

Ηχογράφηση: Βορεινάκης Πανορμίτης, Γ1

 

 

Εικόνα 1: https://www.ert.gr/fotografies/o-foneys-toy-adelfoy-moy-foto/

Εικόνα 2:  https://www.ert.gr/fotografies/o-foneys-toy-adelfoy-moy-foto/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *