Καλωσόρισμα και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την Καταβολή της Ετήσιας Συνδρομής

Επιστολή Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Γυμνασίου Ρόδου

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Ρόδου, σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και πολλά χαμόγελα!

Σκοπός του Συλλόγου είναι η ανάπτυξη και καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στα μέλη του, τη Διοίκηση του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές/τριες για το καλό και την πρόοδο του σχολείου. Επίσης, στους άμεσους στόχους του Συλλόγου είναι η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας ακόμη και ηθικής συμπαράστασης, τόσο στους μαθητές/τριες του σχολείου, όσο και στους γονείς τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά.

Αγαπητοί γονείς, υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 15 € για κάθε οικογένεια (ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που φοιτούν). Για την καταβολή της συνδρομής σας μπορείτε είτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως στο σχολείο ή να δώσετε τα χρήματα στο παιδί σας προκειμένου να τα δώσει στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δερμιτζάκη – Χρυσανθή Σέβα που θα βρίσκετε στο σχολείο από την Τρίτη  12 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 09:00-11:00.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.