Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Αίγυπτο

Προκήρυξη – Επιλογή Ταξιδιωτικού Γραφείου για την Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Αίγυπτο –  Δεκέμβριος 2023

 

 

 

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

Mετά από  συνεδρίαση της εκπαιδευτικής ομάδας που είναι υπεύθυνη για την εκδρομή στην Αίγυπτο αποφασίστηκε η ΜΗ πραγματοποίηση της εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων στη Μέση Ανατολή. Λόγω της ρευστότητας της κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και σκεπτόμενοι πρωτίστως την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών που θα συμμετείχαν στην εκδρομή είναι προφανείς οι λόγοι της απόφασης αυτής.

Στο ταξιδιωτικό γραφείο Pellos Tavell κοινοποιήθηκε η απόφαση της μη πραγματοποίησης της εκδρομής και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ακυρώσει τις κρατήσεις τις οποίες έχει κάνει και αφορούν την παραπάνω εκδρομή. Τις επόμενες μέρες οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα συμμετείχαν στην εκδρομή μπορούν να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό γραφείο, για να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων και πιθανή παρακράτηση κάποιου μικρού χρηματικού ποσού, εάν δεν επιστραφεί η προκαταβολή από το συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της Αιγύπτου.

 

Σύμβαση προς υπογραφή με το ταξιδιωτικό γραφείο Pellos Travel.

 

Το πρακτορείο που επιλέγει για την εκδρομή του σχολείου μας είναι το Pellos Travel.

 

Προσφορές:

  1. Παναγιωτίδης – Herodotus

 

  1. DIESEL TRAVEL

 

  1. Focus Agency Travel

 

  1. Pellos Travel

 

  1. Sais Travel

 

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στη Διεύθυνση του 5ου Γυμνασίου Ρόδου (Λονδίνου 21, Ροδίνι) μέχρι 3 Αυγούστου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. μέσα σε σφραγισμένο φάκελο με ένδειξη: «Προσφορά για μετακίνηση μαθητών του 5ου Γυμνασίου Ρόδου στην Αίγυπτο» με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά ή με e-mail.

 

Για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης διαβάστε στην επισυναπτόμενη προκήρυξη:

 

Έγγραφα:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.