Προγραμματισμός Εορτής των τριών Ιεραρχών και κοπής Βασιλόπιτας (Τρίτη 30 Ιανουαρίου)

Ενημερωτικό Σημείωμα για τον προγραμματισμό της Εορτής των τριών Ιεραρχών και κοπής πίτας από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ημέρα εορτασμού των τριών Ιεραρχών ο προγραμματισμός της ημέρας έχει ως εξής:

 

A’ Γυμνασίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου μετά τη λήψη παρουσιών θα μεταβούν με τα πόδια στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου συνοδεία εκπαιδευτικών και ειδικότερα του κ. Κώτη, της κ. Γούλα, της κ. Ματσίγκου, του κ. Τσακανιού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που είναι απαλλαγμένοι από το μάθημα των θρησκευτικών ΔΕΝ απαιτείται να έρθουν από το πρωί και μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους προσερχόμενοι στο σχολείο στις 09:40 για να κάνουν την 3η ώρα όπως και οι μαθητές και μαθήτριες που θα έχουν γυρίσει από την εκκλησία. Η 3η και η 4η ώρα θα πραγματοποιηθούν κανονικά και στη συνέχεια την 5η ώρα, παρουσία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού του τμήματος, θα κοπεί η βασιλόπιτα ανά τμήμα που προσφέρει στους μαθητές/τριες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες θα είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν από το σχολείο.

 

Β’ & Γ’ Γυμνασίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ και Γ’  Γυμνασίου την  1η ώρα θα κάνουν μια συζήτηση παρουσία του εκπαιδευτικού τους με βάση ένα κείμενο που θα διαβαστεί για τους 3 Ιεράρχες. Η 2η,  3η και η 4η ώρα θα πραγματοποιηθούν  κανονικά και στη συνέχεια την 5η ώρα, παρουσία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού του τμήματος, θα κοπεί η βασιλόπιτα ανά τμήμα που προσφέρει στους μαθητές/τριες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες θα είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν από το σχολείο.

 

Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού.

 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

 

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.